Gratisversion av Kaspersky VPN

Du kan använda gratisversionen eller den obegränsade versionen av Kaspersky VPN.

När du använder gratisversionen:

När gränsen för säker trafik har överskridits, avbryts den säkra anslutningen. Appen meddelar dig när din säkra anslutning har inaktiverats. Du kan vänta den tid som anges i programmets huvudfönster och sedan återupprätta en säker anslutning. Mängden använd säker trafik som visas i appen kan skilja sig något från den mängd som faktiskt används.

Mängden tillgänglig säker trafik påverkar inte den mängd internettrafik som är tillgänglig via din mobiloperatör. Du kan fortsätta att använda internet när gränsen för säker trafik har överskridits, men dina data kommer inte att skyddas av Kaspersky VPN.

Du får obegränsad säker trafik genom att byta till den obegränsade versionen av Kaspersky VPN.